Sunday, 3 April 2016

Vegetable chips

Hi healthy eaters!
Definitely, we can feel the upcoming spring. However, the other event approaching are our final exams so we hardly ever find time not only to enjoy stunning weather, we even lack the time to cook. This recipe is for everyone undergoing similar struggles.

Zdecydoanie możemy poczuć nadchodzącą wiosnę. Jednakże, czujemy także zbliżającą się maturę, więc rzadko kiedy znajdujemy czas aby korzystać z pięknej pogody, brakuje nam nawet czasu na gotowanie. Ten przepis jest dla każdych zmagających się z podobnym problemem.




























All you need are three basic ingredients and time to slice them. Nothing more simple! And what is more, nothing more delicious and healthy.

Wszystko czego potrzebujesz to trzy główne składniki i czas potrzebny, żeby je pokroić. Nic bardziej prostego! A co ważniejsze, nic bardziej pysznego i zdrowego.


Serves 3

Ingredients
1/2 celeriac
2 carrots
4 small beetroots
seasoning: olive oil, salt, pepper, herbs

Method
Peel all of the vegetables and cut into very thin slices. Place on a baking tray filled with baking paper, combine with olive oil and seasoning. Bake for about 15 minutes or until desired structure in 200C.

~Polish version

Składniki
1/2 selera
2 marchewki
4 małe buraki
przyprawy: olej/oliwa, sól, pieprz, zioła

Metoda
Obierz wszystkie warzywa i pokrój w cienkie plastry. Rozłóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i obtocz w oliwie oraz przyprawach. Piecz przez ok. 15 minut w 200C albo aż uzyskasz chcianą strukturę.


No comments:

Post a Comment