Saturday 19 September 2015

Quick no-bake breakfast granola.

Hi healthy eaters!
Half of september has already passed by, but the weather keeps pace with this summer trends and welcomes us with the Sun. 

Połowa września właśnie minęła, ale pogoda wciąż dotrzymuje kroku letnim trendom i wita nas słoneczkiem.



We don't know about you, but we love to wake up to the sunny weather and watch the world and the people just doing their thing. You can read so many emotions from their faces and the way the move. Body language says everything, gestures say everything, behaviour says everything. But while we're contempating on human beings, we should also think about food, which is like a fuel for our organism.
Today something light and fresh, which obviusly will make you feel full for a couple of hours. It also contains many important and valuable nutrients, so your body may thank you later on. There's nothing simplest for breakfast than this! 

Nie wiemy, jak Wy, ale my uwielbiamy budzić się, kiedy za oknem jest słoneczna pogoda i możemy obserwować ludzi wykonujących swoją prace. Można wtedy wyczywać tyle emocji z ich twarzy i sposobie, w jaki się poruszają. Język ciała mówi wszystko, gestukulacja mówi wszystko, zachowanie mówi wszystko. Ale podczas kontemplowania na temat ludzi, powinniśmy również pomyśleć o jedzeniu, które napędza nasz organizm. 
Dzisiaj coś lekkiego i świeżego, co oczywiście sprawi, że będziecie się czuli najedzieni przez parę godzin. Dodatkowo, ten posiłek zawiera wiele ważnych i cennych wartości odżywczych, więc Wasze ciało później Wam podziękuje. Nie ma nic prostszego na śniadanie niż to! 

Wholesome girls, xoxo.






Ingredients
1/4 cup oats
1/2 tsp cocoa
1 tsp butter
pinch of cinnamon
3 tbsp mixed nuts
milk
seasonal fruits

Instructions
In a small pan melt butter with cinnamon and cocoa. When combined, add oats and chopped nuts. Stir on a medium heat for about 1 minute and remove from heat. Place in a bowl, garnish with fruits and add milk.

~Polish version
Składniki
1/4 szklanki płatków owsianych
1/2 łyżeczki kakao
1 łyżeczka masła
szczypta cynamonu
3 łyżki mieszanki orzechów
mleko
owoce sezonowe

Instrukcja
W garnuszku roztopić masło razem z kakao i cynamonem. Gdy wszystko się połączy dodać płatki i posiekane orzechy. Podsmażać na małym ogniu przez ok. minutę i odstawić. Przełożyć do miseczki, przybrać owocami i dodać mleko.



No comments:

Post a Comment