Monday 12 March 2018

Tuna salad | Sałatka z tuńczykiem.

Sometimes you make something really quickly combining ingredients which allegedly do not fit. Then you taste... and you somehow become proud of yourself. Especially if your dish is both healthy and tasty.

Czasem przygotowujesz danie bardzo szybko łącząc składniki pozornie do siebie nie pasujące. Wtedy próbujesz co przyrządziłeś i zaczynasz być z siebie dumny. Zwłaszcza jeśli to co przygotujesz jest zarówno zdrowe jak i smaczne.






























Ingredients
1/2 cup cooked barley
hanful cooked peas
1/2 can tuna
2 sun-dried toatoes
1 pickle
1/4 avocado
chieves
seasoning: salt | pepper

Method
Place barley in a bowl, add rinsed tuna, peas, cut tomatoes, pickle and avocado. Season and combine. Sprinkle with chopped chieves. Bon apetit!

~Polish version
Składniki
1/2 szklanki ugotowanego pęczaku
garść ugotowanego groszku
1/2 puszki tuńczyka
2 pomidory suszone
1 ogórek kiszony
1/4 awokado
szczypiorek
przyprawy: sól | pieprz

Metoda
Włóż pęczak do naczynia, dodaj odsączonego tuńczyka, groszek, pokrojone pomidory, ogórka i awokado. Przypraw i posyp posiekanym szczypiorkiem. Smacznego!

No comments:

Post a Comment