Friday, 1 January 2016

Pumpkin spice pancakes with nuts in honey.

Hi healthy eaters!
Welcome to the city of New Year. Let's have the greatest ride ever.. Are you in?

Witamy w mieście Nowego Roku. Co powiecie na najlepszą przejażdżkę.. Wchodzicie w to? 





























Have you checked your list of resolutions for 2015? Have you already made a list of resolutions for 2016? What are your aims and goals? What would you like to achieve in this year? Independently on what time will bring, always do your best to say at the end that you have done anything you could. Stay blessed and enjoy your time! And to prefectly start off a day, we have a little proposition for you to follow. These Pumpkin Spice Pancakes with Nuts and Honey are just what you need. Trust us, you won't regret! 

Odhaczyliście swoje postanowienia na 2015? A może już sporządziliście listę postanowień noworocznych na 2016? Jakie są wasze cele i gole? Co chcielibyście osiągnąć w tym roku? Niezależnie od tego, co przyniesie czas, zawsze dawaj z siebie wszystko, by pod koniec był świadom tego, że zrobiłeś wszystko, co mogłeś. Cieszcie się swoim czasem i korzystajcie! Co więcej, aby perfekcyjnie rozpocząć dzień, mamy dla Was propozycję, z której możecie skorzystać. Te Dyniowe Pankejki z Orzechami i Miodem są po prostu tym, czego potrzebujesz. Uwierz nam, nie będziesz tego żałował! 

WG. 





























Ingredients
1 cup mixture of: buckwheat flour/ wholemeal flour/whole rye flour
1/2 cup milk (plant or normal)
1 egg
1/2 cup pumpkin puree
cinnamon
1 tsp baking powder
1/2 cup walnuts and almonds
1 tbsp honey

Method
Combine flour, milk, egg, pumpkin puree, cinnamon and baking powder in a bowl until smooth batter. Pre-heat pan and start frying pancakes. You don't have to use oil, eventually for thefirst part you can use some coconut oil.

Prepare nuts: Chop them and place on a pre-heated pan. Roast until golden brown. Then add honey and combine to cover all the nuts.
Ready pancakes serve with sweet nuts.

~Polish version

Składniki
1 szklanka mieszanki mąki: gryczanej/żytniej/razowej
1/2 szklanki mleka
1 jajko
1/2 szklanki puree z dyni
cynamon
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1/2 szklanki orzechów włoskich i migdałów
1 łyżka miodu

Metoda
W misce dokładnie połącz mąkę, mleko, jajko, puree z dyni, cynamon i proszek do pieczenia. Rozgrzej patelnię i zacznij smażyć placki. Smaży się je bez tłuszczu, ale na pierwszą partię można dodać trochę oleju kokosowego.
Przygotuj orzechy: Posiekaj i przełóż na rozgrzaną patelnię. Praż dopóki nie nabiorą brązowo-złotego koloru, wtedy dodaj miód i wymieszaj tak, żeby dokładnie pokrył wszystkie orzechy.
Gotowe placki podawaj ze słodkimi orzechami.

No comments:

Post a Comment