Hi healthy eaters!
Autumn is that time of the year that you're most likely to catch cold. Avoid it. It's not pleasant at all.
Jesień to taki moment w roku, kiedy jesteście najbardziej podatni na przeziębienie się. Unikajcie tego. To wcale nie jest przyjemne.
And what is more, we are now on bloglovin!
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14465571/?claim=482s2ekung2">Follow my blog with Bloglovin</a>
This week both of us felt a little bit sick and just uncomfortable with the running nose and hurting throat, But remember, there's always a good moment to have a walk to your kitchen and make something special for yourself. Today we have beautiful photos and recipe idea for you to remind you a bit of spring. Take care of yourself and avoid catching cold! Cheers to Beetroot Salad!
W tym tygodniu obie czułyśmy się nie najlepiej i nieprzyjemnie z cieknącym nosem i bolącym gardłem. Ale pamiętajcie, zawsze jest dobry moment, by pójść na spacer do kuchni i przyrządzić coś super specjalniego dla siebie. Zatem dzisiaj mamy dla Was piękne zdjęcia i przepis, by przypomniał Wam wiosnę. Trzymajcie się ciepło i unikajcie przeziębienia się! Zdrowie za Sałatkę z Burakiem!
Wholesome girls, xoxo.
Serves 3
(if eaten without anything else serves 1-2)
Ingredients
4 small baked or cooked beetroots
1/2 apple
handful rocket
2 tbsp lemon juice
1 tbsp sunflower seeds
Instuctions
Cut beetroots into slices. Peel an apple and firstly cut into slices, then into stipes. Place beetroots in a bowl, add lemon juice and leave. In the meantime, prepare seeds: on a small pan and medium heat roast until golden brown. When ready, place in a bowl with beetroots, add apple, washed rocket and serve.
~Polish version
Składniki
4 małe ugotowane lub upieczone buraki
1/2 jabłka
garść rukoli
2 łyżki soku z cytryny
1 łyżka ziaren słonecznika
Instrukcje
Pokrój buraki w cienkie plasterki. Obierz jabłko. Najpierw pokrój je w średniej grubości plasterki a następnie w słupki. Przełóż buraki na talerz, dodaj sok z cytryny odstaw. W międzyczasie przygotuj ziarna: podgrzewaj na średnim ogniu do czasu aż się zarumienią. Gdy będą gotowe, dodaj jabłka do buraków, wymieszaj z rukolą i posyp ziarnami.
No comments:
Post a Comment