Hi healthy eaters!
We can't believe that our holidays are about to end in just three days. Wait, what ? In three days ? Are you kidding me? We need some more time to chill and relax, so can we ask for one month extra? Yeah, we though so...
Nie możemy uwierzyć, że nasze wakacje kończą się już za trzy dni. Momencik, słucham? Za trzy dni? Żartujecie sobie ? Potrzebujemy troszkę więcej czasu, by odpocząć i zrelaksować się, więc czy możemy prosić o dodatkowy miesiąc wolnego ? Taaak właśnie myślałyśmy...
These past two months flew so fast that we have just realised it's almost the end of summer. But you know what, almost means almost, so we got some time left to enjoy beautiful weather of this year's holidays. However, it must be said that there were moments when we just fed up with those hot days and we were begging for the rain. Nonetheless, whenever it was pouring down, we were paying for the sun to come out. But we guess, it's all depended on the mood and plans you have for a certain day. Probably, we also weren't used to such weather, because summer in our country usually was moderate. There were a few sunny days and rainy ones as well, basically it was a mix of every possible weather on the entire planet. What is more, the weather is sort of associate with today's salad, because it has so many colours and products included as the weather has kinds and differences. Like the combination of pink and green or brown and red together. But that's what makes it beautiful - that that is different while still being incredible !
Te ostatnie dwa miesiące zleciały niezwykle szybko, że właśnie sobie uświadomiłyśmy, iż już prawie koniec roku. Ale wiecie co, prawie znaczy prawie, więc mamy jeszcze troszkę czasu, by rozkoszować się tą piękną pogodą, Jednakże, musi zostac powiedzianie, że były momenty, kiedy miałyśmy już dość tych upalnych dni i błagałyśmy o deszcze, Niemniej jednak, kiedy tylko padało, modliłyśmy się, aby zawitało do nas słoneczko. Wydaje nam się, że to wszystko jest zależne od nastroju i planów, jakie mamy na dany dzień. Prawdopodobnie po prostu nie jesteśmy przyzwyczajone do takich upałów, ponieważ zawyczaj lato w naszym kraju jest zróżnicowane. Perę słonecznych dni, kilka deszczowych również, w zasadzie taki mix każdej możliwej odmiany pogody na całej planecie. Co więcej, pogoda jest poniekąd powiązana z dzisiejszą sałatką, gdyż posiada tyle kolorów i produktów, więc jest porównywalnie zróżnicowana do pogody. Tak jak kombinacja różowego z zielonym lub brązowego z czerwonym razem, Ale to jest włąsnie to, co sprawiea, że jest to piękne - to to, że jest inne, bedąc wciąż niezwykłym !
Serves 3
Ingredients
1 big tomato
4 dried tomatoes
1 tsp capparis
1/2 tsp balsamic vinegar
5 big basil leaves
1 tbsp chopped and roasted nuts: walnuts&sunflower seeds
Instruction
Peel tomato and cut into cubes. Place on a plate and add finelychopped dried tomatoes and capparis. Pour balsamic vinegar, sprinkle with nuts and chopped basil leaves. Don't forget about pepper and salt.
~Polish version
Składniki
1 duży pomidor
4 suszone pomidory
1 łyżeczka kaparów
1/2 łyżeczki octu balsamicznego
5 dużych liści bazylii
1 łyżka uprażonych orzechów: włoskich i pestek słonecznika
Instrukcja
Obierz pomidora ze skóry i pokrój w kostkę. Rozłóż na talerzu i posyp drobno pokrojonymi suszonymi pomidorami suszonymi i kaparami. Polej octem balsamicznym, posyp orzechami i pokrojoną bazylią. Dopraw solą i pieprzem.
No comments:
Post a Comment