Saturday, 5 December 2015

Red bean spread with sun-dried tomatoes.

Hi healthy eaters!
The beautiful weather is back in town! Despite the fact that it's December and should be totally freezing and snowy, but instead it's warm and nice!

Piękna pogoda powróciła! Pomimo tego, że jest już grudzień i powinno być zupełnie zimno i śnieżnie, to zamiast tego, jest ciepło i przyjemnie!



























As students of the last year of high school, we do have loads of things to do each day. In order to do fulfil them all, we would have to stay up all night long and write essays only. Basically, we wish we had a few days of break, to rethink certain issues, refresh our minds and take a deep breath... While searching through the pages ob books, we like to go to kitchen and make magic! Today, something special, unique and extraordinary! Check the recipe below to find out more about it. Enjoy.

Jako uczennice ostatniego roku liceum, mamy niezwykle wiele rzeczy do zrobienia każdego dnia. Po to, by wypełnić każde zadanie, musiałybyśmy nie spać całą, długą noc i pisać tylko i wyłącznie eseje. W zasadzie, chciałybyśmy pare dni przerwy, aby przemyśleć pewne kwestie, odświeżyć umysł i wziąć głęboki wdech... Podczas gdy kartkujemy książki, lubimy też czasem pójść do kuchni i stworzyć coś magicznego! Dlatego też, dzisiaj mamy dla Was coś specjalnego, unikatowego i nadzwyczajnego! Sprawdźcie przepis poniżej i dowiedzcie się więcej o dzisiejszej potrawie. Smacznego. 

WG. 


























Ingredients
1 cup red bean
4-5 sun-dried tomatoes
1 garlic clove seasoning: pepper, salt
garnishing: sessame seeds, black sessame seeds, cumin, chili powder

Method
Blend red bean (strained) with tomatoes and garlic cut into smaller pieces with pinch of salt and pepper. Sprinkle with sessame, chili and serve with whatever you like (with fresh veggies, on a toast, with tortilla, in a sandwich, there are so many possibilities!)


~Polish version
Składniki
1 puszka czerwonej fasoli
4-5 pomidorów suszonych
1 ząbek czosnku
przyprawy: sól, pieprz
do wykończenia: ziarna sezamu, czarny sezam, kumin, chili w proszku

Metoda
Odcedzoną fasolę zmiksuj z pokrojonymi na mniejsze kawałki pomidorami i czosnkiem oraz szczyptą soli i pieprzu. Posyp sezamem i chili i serwuj z czym chcesz (ze świeżymi warzywami, na toście, z tortillą, w kanapce, możliwości jest mnóstwo!)

No comments:

Post a Comment